Velkommen til fodboldafdelingen.

Denne side er tænkt som en velkomst til klubben og skal give jer gode råd og informationer i forbindelse med tilmelding, træning og kampe.

Fodboldklubben.

Målet er at skabe et attraktivt fodboldmiljø i lokalområdet.

Vi vil bidrage til en positiv fodbold mæssig udvikling for alle samtidig med, at det sociale fællesskab også prioriteres højt.

Vi satser på bredden, så vi får fat på og fastholder flest mulige. Endvidere skal der være mulighed for at udvikle sig fodbold mæssigt, så vi sikrer dygtige fodboldspillere til ungdoms- og seniorholdene.

Socialt skal børnene lære at samarbejde og tage hensyn til hinanden. Klubben skal være et trygt sted at komme.

Klubbens basis spilleregler.

Som medlem skal du være med til overholder følgende spilleregler:

• Mød op til tiden. Hellere 5 min. før - end 5 min. for sent.
  • Man er påklædt i tøj, der matcher vejret, man træner i.
  • Alle skal udvise sportslig opførsel over for dommere, modspillere og medspillere – eks. Aldrig provokere, altid sige tak for kampen osv.
  • Alle skal udvise respekt for klubbens værdier – f.eks. bolde, trøjer, omklædningsrum – og ikke gå ind i hal/omklædningsrum/cafeteria med fodboldstøvler på.

Forældresamarbejdet.

Som forældre til et barn i Låsby-Fodbold, forventes det, at du deltager aktivt omkring barnets hold:

• Hjælpe til ved træning, hvis det er muligt og nødvendigt.
  • Køre til og fra kampe m.m.
  • Hjælpe til når der spilles kampe enten hjemme eller ude

Tilmelding og betaling

Tilmelding og betaling foregår via klubbens hjemmeside, i enkelt tilfælde kan betaling behandles igennem bestyrelsen imod et mindre gebyr på 25 kr.:

Tilmelding/kontingent er for en helårlig periode. Efterår 2016 til Forår 2017.

Hjemmesiden er baseret på et klub-systemet Klubmodul. Når klubben eller trænere kontakter jer eller skal give jer en besked, vil det ske pr. mail eller sms. Det er derfor vigtigt at I oplyser korrekt mail og tlf.nr. ved tilmelding.

Fodbold bestyrelsen